Posodobitev zastarele poslovne programske opreme

Napredek tehnologije je vse hitrejši in stalno moramo skrbeti za posodobitve strojne in programske opreme. Nastajajo nove naprave in novi operacijski sistemi. Na področju strojne opreme se je vse skupaj malce umirilo in ni več potrebno, da bi vsako leto kupovali nov računalnik, tablico, telefon. Na področju programske opreme je drugače. Razvoj gre nezadržno naprej. Večina podatkov in poslovanja se seli na internet. Potrebe po uporabi poslovnih programov na mobilnih napravah so postale nuja. Dostop do podatkov moramo imeti kjerkoli in kadarkoli. Sicer postanemo nekonkurenčni in izpademo iz igre.

Številna podjetja uporabljajo programsko opremo, ki ne zmore več slediti tem zahtevam. Z zamenjavo zastarelih programov pa odlašajo, ker je to zahteven in tudi drag proces.

A z novimi tehnologijami za razvoj aplikacij lahko bistveno pohitrimo in pocenimo celoten proces.

Nekaj primerov zastarele poslovne programske opreme:

  • vsa poslovna programska oprema, ki ne omogoča dela preko spleta in mobilnih naprav,
  • DOS programi za poslovanje,
  • poslovne aplikacije narejene za starejše različice operacijskega sistema Windows (Win 95, Win XP),
  • poslovne aplikacije zgrajene v Microsoft Accessu, Paradoxu, BASE-u (Open Office), …,
  • poslovni podatki vodeni v Excelu,

V našem podjetju vam bomo ugodno in hitro zamenjali staro, odsluženo poslovno programsko opremo z novo in vam omogočili njihovo uporabo na vseh napravah in neodvisno od operacijskega sistema. Do podatkov boste lahko dostopali tudi na daljavo.

Preberite več…